Alıcık: "Türkiye’de çıkan sonuçların Aydın’da da çıkmasını isterdik"

Alıcık: "Türkiye’de çıkan sonuçların Aydın’da da çıkmasını isterdik"

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, 14 Mayıs seçimlerinin ardından açıklamalarda bulundu. Alıcık, “Türkiye’de çıkan sonuçların Aydın’da da çıkmasını isterdik” dedi.

(Haber: Berna TURAN)

Türkiye 14 Mayıs’ta sandık başına gitti. İl il açıklanan sonuçların ardından Milliyetçi Hareket Partisi, ülke genelinde yüzde 10.7 oy alarak büyük bir çıkış yaptı. MHP Aydın’da ise oy artışı yaşanmasına rağmen milletvekili çıkaramamanın üzüntüsü yaşanıyor.

“CUMHUR İTTİFAKI OLARAK BÜYÜK BİR ZAFERE İMZA ATTI”

Konuyla ilgili AJANS AYDIN’a açıklamalarda bulunan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, “Cumhur İttifakı için büyük bir zaferle sonuçlanan seçim var. Karşımızda dış basının, dış devletlerin müdahalelerinin olduğu bir anlayışla mücadele ettik. Hepsinin topyekun geldiği dönemde seçimi kazandık.” dedi.

“AYDIN’DA OYUMUZ ARTTI”

Aydın’da oylarının arttığına vurgu yapan Alıcık, “MHP’ye dün anketlerde yüzde 5 alır diyenlere, yüzde 10’un üzerinde bir oyumuz olduğunu gösterdik. Gönül isterdi ki, tabi Aydın’da da milletvekilimiz olsun. İl genelinde oyumuz yüzde 2 civarında artmış. 69 bin civarında oy almışız. Ama milletvekili çıkaramadık. İnşallah ileri ki günlerde daha çok çalışacağız. MHP’yi her alanda yukarı çıkarmaya gayret edeceğiz.” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler