Alıcık ziyaretlerine devam ediyor

Alıcık ziyaretlerine devam ediyor

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın, Yönetim Kurulu Üyeleri, meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılanan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, teşkilat üyeleriyle birlikte istişarelerde bulundular. Alıcık toplantıda yaptığı konuşmada, “Dava adamı ilke ve ülkü abidesidir. Dava adamı samimiyet ve dürüstlük anıtıdır. Hamd olsun, Milliyetçi Hareket Partisi’nin teşkilat başkanları, yöneticileri ve gönül verenler davasını özümsemiş, davasında erimiş, davasını hayatının mana ve muhtevası haline getirmiş müstesna ve muhterem şahsiyetlerdir.

 

Değerli Sökeli hemşerilerim müsterih olsunlar; sorunları çözecek imkân, tecrübe ve kadroya sahip olan partimiz, büyük Türk milleti için ülkü edindiği kalkınma ve yükselme mücadelesini, alnı ak, başı dik, yüreği inançla dolu olarak, cumhur ittifakı ikliminde, mutlaka sonuçlandıracaktır.Bundan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. İlçe Başkanım Sayın Ömer Akalın ve arkadaşlarımızı başarılar diliyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

 

Alıcık daha sonra, Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Belediye Başkanı Levent Tuncel, Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, Cemevi Başkanı Şevki Kaya ve Çiftçi Malları Koruma Başkanı Erdal Dinçsoy’u ziyaret etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler