Alıcık'tan Büyükşehir Adayı Açıklaması: "Her söz havada kalır"

Alıcık'tan Büyükşehir Adayı Açıklaması: "Her söz havada kalır"

MHP İl Başkanı Haluk Alıcık basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Haluk Alıcık, kahvaltıda buluştuğu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Alıcık, gazetecilerin ''Ak parti Milletvekili Metin Yavuz geçtiğimiz günlerde gönlümdeki büyükşehir belediye başkan adayı olarak Rıza Posacı’yı açıkladı. Cumhur ittifakını ortağı olarak bu söylemi nasıl karşılıyorsunuz?'' sorusuna, ''İlçe belediyelerimiz bizdeydi dediler ki önceki dönem, ilçeyi kazananlara o ilçeler verilecek sonra dediler ki oy dağılımına göre hangi parti fazla oy aldıysa ona göre dağılımı yapılacak. Cumhur ittifakı ilelebet sürecek bir ittifak, yani o süreçte genel başkanımızın o günkü şartlarda tercihi ve teveccühü ile olacak bir şey.

Şu anki bizimi konuştuklarımız bende konuşsam bir başkası da konuşsa bunlar havada kalacak olan şeyler. Ben şunu istiyorum Aydın da öyle bir aday bulmalıyız ki Aydın halkının tamamıyla hep beraber iç içe olup kaynaşabileceği bir aday olacak. Bunu milletvekili seçimlerinde de göreceksiniz. Bizler rol modeliz benim yaşım 54 biz siyasette gençlere örnek olmalıyız'' cümlelerini kullanarak cevap verdi.

''GELİN HEP BERABER MASAYA OTURALIM''

Aydın talihsiz bir şehir diyen Başkan Alıcık açıklamasına şöyle devam etti, ''Büyükşehir yasasına karşıyım. Aydınımıza uymayan bir yasadır. Ben 10 yıl muhalefet belediye başkanlığı yaptım ama devletin tüm hizmetleri geldi bana, hizmeti getiren herkese teşekkür ettim.  Aydın talihsiz bir şehir. Manisa’ya bakın, Denizli’ye bakın, burada yanlış giden bir şeyler var. Ben Nazilli’de olduğum zaman Sayın Davutoğlu geldiğinde kendisini karşıladım, Sayın Kılıçdaroğlu geldiğinde de şehrin içinde karşıladım. Aydın’da ki oyun yapısı efe oyun yapısı siyasete de yansımış durumda herkes tek oynamayı seviyor.

Gelin hep beraber masaya oturalım. Adaylar seçimden çok önce belirlenmeli. Aydın’da ki yerel siyasetçilerin seçim vaatlerinden 2014 de 2019 da neleri gerçekleştirmişler yüzde kaçı gerçekleşmiş bunların araştırılması lazım. Bana kumpas kuranlara hakkımı helal etmiyorum dünya kadınlar gününde 5 yıl önceki evladım dediğim işe aldığım eşimle beraber her gün görüşen insan siyasi kumpası var ve şu an kendisi Nazilli  idare amiri ben 30 yıllık evliyim eşime bile el kaldırmadım. Ben Nazilli sokaklarında başım dik yürüyebiliyorum. Başı dik yürüyemeyen siyasetçiler var'' 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler