Alıcık'tan Mehmet Ağar'ın sözlerine yanıt

Alıcık'tan Mehmet Ağar'ın sözlerine yanıt

Mehmet Ağar, ülkücü mafya lideri Sedat Peker'in Yalıkavak Marina'ya çöküldüğü iddiaları ile gündeme gelen Azeri patron Mansimov'un iddialarına yanıt verdi. Konuşması esnasında Haluk Alıcık’ın da adını geçiren Ağar’ın sözlerine Alıcık’tan yanıt geldi.

Türkiye’nin tartışmalı ismi Sedat Peker'in Yalıkavak Marina'ya çöküldüğü iddiaları ile gündeme gelen Azeri patron Mübariz Mansimov, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'a yönelik iddialarda bulunmuştu. 

Mansimov’un iddialarına yanıt veren Ağar, Haluk Alıcık hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Oda TV'de yer alan habere göre, eski İçişleri bakanı Mehmet Ağar, Azeri gazeteci Eynulla Fatullayev’e yaşananlara dair ve Mansimov ile aralarında geçenlere ilişkin konuştu. 

“ALICIK’IN YAPTIĞINI SÖYLEDİ”

“İyi kötü bir ekmek tuz yemişiz biz böyle bir kahpelik yapmayız. Kimsenin arkasından da konuşmayız. Konuştuklarının hepsi yalandır aşağı yukarı” diyen Mehmet Ağar, “Bir tanesine cevap vereyim” ifadelerini kullanarak şöyle konuştu:

“Diğerlerini ciddiye bile almıyorum. Ben cezaevinde yatarken cezaevine helikopter pisti yaptırdığımı söyledi. Onu yaptıran o dönem ki Nazilli Belediye reisidir. Bugün de MHP Aydın İl Başkanıdır. Hangi bir yalanını söyleyeyim çok. Onun için bana yakışmaz. Çünkü onun düştüğü seviyeye düşmek bizim işimiz değil. Kendi kendine konuşuyor. Bizim meselelerimiz ciddi meselelerdir. Devletin meseleleridir. Milletin meseleleridir. Boş boş şeyler konuşuyor."

“BANA YAP DEDİLER YAPTIM”

Ağar’ın kendine yönelik sarf ettiği sözler hakkında AJANS AYDIN gazetesine açıklamalarda bulunan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, “Bir yerde anlatıyor herhalde. Birileri de yazmış. Tabi ben hiçbir zaman kendisiyle görüşmedim. Dönemin cezaevi komutanı mı cezaevi müdürümü yoksa başsavcı mı aradı hatırlamıyorum. Ben de bunun üzerine bir firmaya oraya yaptırdım. Devletimiz istedi sonuçta. O günün şartında en güçlü belediye biziz. Bize yapın dediler yaptık” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler