Alıcık'tan 'Özcan' yorumu

Alıcık'tan 'Özcan' yorumu

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın AK Parti'ye katılacağı iddia edildi. Özcan'ın bu kararına MHP'li Alıcık'tan dikkat çeken bir yorum geldi.

(HABER: İnan GÜL)

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye geçeceği iddiasıyla ilgili MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, AJANS AYDIN gazetesine konuştu.

Konuyla alakalı AJANS AYDIN gazetesine konuşan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, ''Hayırlı olsun belediye başkanımıza, böyle bir karar almış. Kararına saygı duymak lazım. Zaten Cumhur İttifakı Allah’ın izniyle 2023 seçimlerini kazanacak. Sayın Genel Başkanımızın bir lafı var, diyor ki; ‘Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan açık ara fark ile kazanacak. Milliyetçi Hareket Partisi'de en üst düzeyde milleti temsil edecek’ diyor. Belediye başkanı şimdi böyle bir karar vermiş. Hayırlı uğurlu olsun. Kendisiyle beraber de çalıştık, kardeşimizle. Buna şu açıdan bakmak lazım; İYİ Parti’nin şu ana kadar kazandığı en büyük belediye burasıydı. Memlekette anket yapıyorlar, İYİ Parti’yi bir yerlere taşımaya çalışıyorlar. Öyle bir umut olmadığı da ortaya çıkmış oldu.'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler