Alınan kararı saygıyla karşılamamız mümkün değil

Alınan kararı saygıyla karşılamamız mümkün değil

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Bölgesel Amatör Lig ve Aydın Amatör Süper Lig ile ilgili resmi karar verildi. Karara göre Amatör Süper Lig 1. Grup şampiyonu Didimspor ve 2. Grup şampiyonu Çine Madranspor, Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi.

Aydın Amatör Süper Lig'de Play-Off’a kalan Aydın Büyükşehir Belediyespor, Kuşadasıspor, Çine Madranspor ve Didimspor pandemi dolayısıyla maçlara çıkamamıştı. Uzun süren belirsizliğin sonunda karar verildi. Alınan karara göre, Amatör Süper Lig 1. Grup şampiyonu Didimspor ve 2. Grup şampiyonu Çine Madranspor, Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi. Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de, Yıldızspor, Sökespor, Çine Madranspor ve Didimspor mücadele edecek. 

“OYUNCULARIMIZIN VE ŞEHRİMİZİN HAKKINI KORUYACAĞIZ”

Alınan kararın ardından açıklamalarda bulunan Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Polat Bora Mersin, “Alınan kararı saygı ile karşılamamız mümkün değildir. Şu an itibariyle bizim için devam eden bir tahkim süreci var. Gerekirse Avrupa spor Tahkim mahkemesine (cas) giderek; Külümüzün, Oyuncularımızın ve şehrimizin hakkını ve hukukunu koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. TFF’nin aldığı kararlarda çok sayıda çelişkinin olduğu konusunda tüm spor kamuoyu hem fikir. Hukukçularımıza inceletip gerekli itirazları yapacağız. Çine Madranspor ve Didimsporu tekrar tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler