Alkışlar Aydınlı öğretmenlere

Alkışlar Aydınlı öğretmenlere

Şehit Astsubay Çavuş Yusuf Ataş'ın lösemili bir kız çocuğunun masraflarının karşılanması vasiyeti üzerine binlerce kişi LÖSEV'e bağışta bulundu. Aydın'da bulunan bir ortaokul müdür ve öğretmenleri de anlamlı harekete katkıda bulundu. 

"Benim vasiyetim, eğer ölürsem biliniz. Bir lösemili kız çocuğunun bütün masraflarını karşılayın hayatı boyunca..." Kuzey Irak'ta şehit olan Astsubay Çavuş Yusuf Ataş'ın bu vasiyeti tüm Türkiye'de geniş yankı bulmuştu. Birçok sanatçı ve hayırsever LÖSEV'e bağışta bulundu. 

"ŞEHİDİMİZİN VASİYETİ BOYNUMUZUN BORCUDUR"

Şehidin vasiyeti üzerine harekete geçen Ahmet Şerife Sanlı Ortaokulu öğretmenleri kendi aralarında topladıkları paralarla bağışta bulundu. Bağışın ardından paylaşım yapan okul müdürü Özcan Kardeş, "Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş’ın Vasiyetini Ahmet Şerife Sanlı Ortaokul Öğretmenleri Olarak Yerine Getirmeye Çalıştık. Tüm Şehitlerimizin Ruhları Şad Mekanları Cennet Olsun İnşallah. Bu Akşamki Tüm Dualarımız Şehitlerimiz İçin" ifadelerini kullandı.

75dc51e5-b983-4131-8568-2f09fef9393b.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler