Almanya'dan Aydın'a duygusal kutlama

Almanya'dan Aydın'a duygusal kutlama

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir belediyenin ilaçlama biriminde çalışan 45 Mustafa Bulut’a Almanya’daki kardeşi pastalı sürpriz yaptı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Aydın’da belediye personelleri cadde ve sokakları dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Almanya’nın Münih kentinden Aysun Aslan, Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi personeli ağabeysi Mustafa Bulut’a yapmak istediği pastalı sürprize mesafeler engel olamadı. Aslan’ın isteğini Aydın Hedef Gazetesi’nin Yazı işleri Müdürü Melek Fırat yerine getirdi.

 

Aydın Hedef Gazetesi’ne mesaj yoluyla ulaşan Aysun Aslan, Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ilaçlama biriminde koronavirüs ile mücadele kapsamından dezenfekte çalışması yapan ağabeyine pastalı sürpriz yapmak istediğini ancak Almanya’dan gelemediğini söyledi.  En büyük hayalinin abisinin yüzünde tebessümü görmek olduğunu belirten Aslan gazeteye attığı mesajında, “Yaptığınız çalışmaları bir Aydınlı olarak Almanya’dan takip ediyorum. İnanın takdir ediyorum. Şu kötü günlerde birlik ve beraberlik duygularımızın en yoğun olduğu zamanlardayız. Başta sağlık çalışanları, polis, jandarma ve siz haberciler. Allah sizden bin kere razı olsun. Benim abim belediyenin ilaçlama bölümünde. Kendisi ve diğer iş arkadaşları hiç durmadan bizler evlerimizdeyken onlar canla başla her yeri dezenfekte etmeyle çalışıyorlar. Abimle gurur duyuyorum ve inanın bunları yazarken gözyaşlarımı hâkim olamıyorum. Sizden bir ricam var sevgili gazeteci kardeşlerim. İnanıyorum ki onlarında morale ihtiyacı var. Ben gelemiyorum bu yüzden sizlerden istiyorum. Siz de onlara bir pastalı sürpriz yapsanız bir nebze moralleri yerine gelir. En büyük hayalim abimin yüzünde o tebessümü görmek.”ifadelerine yer verdi.

 

Bu duygusal mesaja karşılıksız kalamayan yerel gazete çalışanları, belediye ekipleri ile irtibata geçerek Mustafa Bulut’un çalıştığı mahalleyi ve sokağı öğrendi. Pasta ve içecek alan Gazetenin Yazıişleri Müdürü Melek Fırat, Mesudiye Mahallesi’nde dezenfekte çalışması yapan belediye personeli Mustafa Bulut’a sürpriz yaptı. Karşısında pastayı ve gazetecileri gören Mustafa Bulut, şaşkınlığını gizleyemedi.

 

Bulut, pastayı üfledikten sonra kardeşi Aysun Aslan’ı arayıp teşekkür etti.

 

Güzel bir olaya vesile olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Fırat, “Biz gazetemizde sağlık çalışanlarının, polis ekiplerinin, jandarma ekiplerinin ve belediye çalışanlarının haberlerini hep vermeye çalışıyoruz. Bu zor günlerde, canla başla çalıştıkları için kendilerine minnettarız. Bugün mesaj kutumuza dikkat çeken bir mesaj düştü. Almanya’da yaşayan Aysun Aslan hanımın abisini zor günlerde göremediği ve Almanya’dan da gelemediği için, moral olsun diye kendisine pasta götürmemizi istedi. Biz de Aysun hanımın isteğini kıramadık. Pastamızı aldık, Mustafa Beyin nerede çalıştığını bulduk. O mahalleye pasta getirdik. Aysun hanım mesajı yazarken çok duygulandığını, abisini çok özlediğini onunla gurur duyduğunu söyledi. Yüzünde gülümseme görmek en büyük hayali olduğunu belirtti.  Bizler de iki kardeşim  güzel duygularına  vesile olduğumuz için mutluyuz. İnşallah koronavirüsten kısa zamanda kurtuluruz. Daha güzel ve ferah günlere kavuşuruz. ‘’ dedi.

 

Yapılan sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen ve çok mutlu olduğunu dile getiren Mustafa Bulut, kardeşini bir buçuk yıldır göremediğini ve bu hastalıklardan dolayı da gelemediğini söyledi. Bulut; “Çok şaşırdım. Hala şaşkınım ve şaşkınlığımı üzerimden atamadım. Kardeşimle az önce telefonda konuşmuştuk.  Abi hangi mahallede çalışıyorsun diye sormuştu.  Ben anlamamıştım ama neden sorduğunu. Buradan kendisini çok öpüyorum, çok teşekkür ederim.’’ diye konuştu

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler