Alparslan bebeğin yardım kumbarasını çaldılar

Alparslan bebeğin yardım kumbarasını çaldılar

Aydın'da yaşayan SMA Tip-1 hastası minik Alparslan Sarıboğa için başlatılan yardım kampanyası kapsamında konulan kumbara çalındı.

Aydın'da görev yapan polis memuru Ömer Sarıboğa'nın iki çocuğundan biri olan Alparslan Sarıboğa için Aydın Valiliği onaylı yardım kampanyası başlatıldı. SMA Tip-1 hastası minik çocuğun Zolgensma tedavisi için başlatılan kampanyaya Türkiye'nin dört bir yanından destek yağdı.

Aydın'da bulunan birçok esnafta dükkanlarına koydukları yardım kumbaraları ile minik Alparslan'a destek olmak için girişimde bulundu. Esnafların da desteğiyle minik Alparslan'ın yardım kampanyasında kısa sürede büyük yol katedildi.

“VİCDANSIZLIĞIN BÖYLESİ”

Alparslan için başlatılan yardım kampanyası devam ederken Efeler ilçesine bağlı Orta Mahalle Doğu Gazi Bulvarı'nda 17 Ocak Pazartesi günü yaşanan olay görenlere " Yok artık!" dedirtti. Edinilen bilgiye göre, bulvar üzerinde bulunan pastaneye gelen iki kişi, tezgah üzerine dükkan işletmecisi tarafından konulan Alparslan'a destek kumbarasını çaldı. O anlar dükkanın güvenlik kamerasına da yansıdı.

Görüntülerde bir kişinin dükkan içerisinde tezgahtarın boş anını beklerken bir kişinin de kapıda gözcülük yaptığı görüldü.

Polis ekiplerinin şüpheliyi yakalamak için çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler