Altıntaş görme engelli vatandaşlara ses oldu

Altıntaş görme engelli vatandaşlara ses oldu

Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Barış Altıntaş, Altı Nokta Körler Derneği üyeleri için kitap okudu.

Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şubesi tarafından 2017 yılından bu yana yapılan fakat pandemi nedeniyle ara verilen kitap okuma etkinliğine yeniden başlandı.

"Kitapları raflardan indirme vakti geldi, kitapların sesi olalım haydi" etkinliğinin bu haftaki konuğu ise Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Barış Altıntaş oldu. Etkinlikte dernek üyeleri için Ahmet Hamdi Tanpınar'ın unutulmaz eseri "Saatleri Ayarlama Enstitüsü" seslendiren Altıntaş, etkinlikte yer almaktan, usta bir yazarın eserine ses olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Altıntaş, "Sivil toplum örgütlerine destek olarak onların bu tür etkinliklerinde yer almaya devam edeceğiz" dedi.

Etkinlikle ilgili değerlendirmelerde bulunan Dernek Başkanı Bayram Özen ise, "Her zaman olduğu gibi bugün de bizleri yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilimiz Barış Altıntaş'a kitabımızın sesi oldukları için çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Etkinliğe dernek üyelerinin yanı sıra Adnan Menderes Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü'nde eğitim gören gençler de katıldı. Normalleşme süreciyle birlikte yeniden başlanan etkinlik her hafta Çarşamba günü 18:00-20:00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

whatsapp-image-2021-10-14-at-15-45-27.jpeg

whatsapp-image-2021-10-14-at-15-45-27-2.jpeg

whatsapp-image-2021-10-14-at-15-45-28.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler