Araç sürücülerini üzecek haber

Araç sürücülerini üzecek haber

Motorine bir zam daha geliyor. Araç sürücüleri son günlerde gelen zamların etkisinden kurtulamadan, bir zam haberi daha geldi. 

Brent petrol fiyatının izlediği seyir, akaryakıt fiyatlarında zam ve indirim haberlerini beraberinde getiriyor. Geçtiğimiz günlerde brent petrol son 9 ayın dip seviyesini görürken akaryakıt fiyatlarına indirim beklentisi oluştu. Beklentilerin aksine benzin ve motorin fiyatlarına iki gün üst üste zam geldi. 

MOTORİN VE BENZİN FİYATLARINA ZAM GELDİ!

Brent petrol fiyatlarında gözlemlenen gerilemeyle birlikte akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluşmuştu. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre 4 Ekim'i 5 Ekim'e bağlayan gece benzin fiyatlarına 62 kuruş, motorin fiyatlarına 1,10 TL zam geldi.

PEŞ PEŞE İKİNCİ AKARYAKIT ZAMMI

Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre 6 Ekim Perşembe gününden itibaren benzin fiyatlarına 74 kuruş, motorin fiyatlarına ise 1 lira 39 kuruş zam geldi.

MOTORİN ZAMMI YOLDA!

Motorin ve benzin fiyatlarına uygulanan peş peşe ikinci zammın ardından araç sahiplerini üzecek bir haber daha geldi. 7 Ekim itibariyle motorine 1 lira 53 kuruşluk bir zam daha geliyor. Benzin fiyatlarında ise fiyat değişikliği beklenmiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler