Aralarında da Aydın’da var; O arsalar satılığa çıktı

Aralarında da Aydın’da var; O arsalar satılığa çıktı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 303 arsa satışa çıkıyor. Aralarında Aydın’ın da bulunduğu 35 ilde satışlar açık artırma yöntemiyle yapılacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 35 ilde toplam 303 arsayı açık artırma yöntemiyle satışa çıkaracak.

Aralarında Aydın’ın da bulunduğu toplam 35 ilde yapılacak açık artırma için başvurular bugünden itibaren kabul edilmeye başlandı. Taşış işlemleri ise 30 – 31 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleşecek.

TOKİ tarafından satışa sunulan arsalar, konut, ticaret, sanayi, sosyal kültürel tesis alanları ve akaryakıt istasyonu alanları gibi çeşitli niteliklere sahip. Bu arsalar, yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile satın alınabilecek. En düşük arsa fiyatı 131 bin TL olarak belirlenirken, toplam arsa alanı 2 milyon 882 bin 535 m² ve muhammen bedeli 13 milyar 553 milyon 938 bin 598 TL olarak hesaplandı.

TOKİ’nin satışa çıkardığı arsalar şu illerde yer alıyor: Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Aydın, Muğla, Antalya, Adana, Mersin, Şanlıurfa, Ankara, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Sakarya, Yalova, Eskişehir, Gaziantep, Elazığ, Afyonkarahisar, Konya, Denizli, Kayseri, Çorum, Aksaray, Amasya, Çankırı, Erzurum, Ağrı, Ardahan, Muş, Malatya, Artvin, Bitlis ve Düzce.

Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, www.toki.gov.tr web sitesini ziyaret edebilir ya da 0212 608 15 00 numaralı telefonu arayabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler