Arat yangın bölgesindeki vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmadı

Arat yangın bölgesindeki vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmadı

Aydın Vali Yardımcı Hulusi Arat, Karacasu ve Çine'de meydana gelen orman yangınları sırasında gerçekleştirdiği saha çalışmaları ile vatandaşların takdirini kazandı.

Türkiye'nin dört bir yanında meydana gelen orman yangınları nedeniyle binlerce dönüm orman arazisi küle döndü. Yangınlar Aydın'ın Çine, Bozdoğan ve Karacasu ilçelerinde de etkili oldu. Havadan ve karadan müdahaleler ile Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Orman İl Müdürlüğü ve gönüllü vatandaşların hummalı çalışması sonucu söndürülen alevlerden birçok mahallede yaşayan Aydınlılar olumsuz etkilendi.

Başarılı çalışmaları ile adından ulusal gündemde de sıkça söz ettiren Aydın Vali Yardımcısı Hulusi Arat, Karacasu ve Çine'de meydana gelen orman yangınlarında vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmadı. Söndürme çalışmalarını sahada takip eden Arat, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi; isteklere çözüm bulunması noktasında büyük rol oynadı. Çineli ve Karacasulu vatandaşlar, Arat'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Öte yandan, Arat'ı çalışmaları sırasında Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen ve Aydın Valiliği personeli Olumlu Yaşar da yalnız bırakmadı. 

whatsapp-image-2021-08-11-at-16-01-29-1.jpeg

whatsapp-image-2021-08-11-at-16-01-29.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler