Arslan Kararını Açıkladı

Arslan Kararını Açıkladı

İYİ Parti Aydın’da Efeler İlçe Başkanı Fatih Arslan yapılacak kongrede yeniden aday olmayacağını açıkladı.

İYİ Parti Efeler İlçe Başkanı Fatih Arslan, 15 Şubat’ta yapılacak ilçe kongresinde yeniden aday olmayacağını açıkladı. Arslan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

 

“Daha önce de açıklamış olduğumuz üzere İyi Parti Efeler İlçe Başkanlığımız 15.02.2019 tarihinde 2. Olağan Seçimli Kongresini gerçekleştirecektir. Öncelikle bir demokrasi şöleni havasında geçeceğinden emin olduğum kongremizde 24.04.2019 tarihinden yana büyük bir gururla sürdürdüğüm İlçe Başkanlığına tekrar aday olmayacağımı ifade etmek isterim.

 

Bu kararı almamın temel sebebi iş hayatımın fazlasıyla yoğunlaşması ve bu sebeple ileri ki süreçte bu kutlu göreve fazla zaman ayıramayacağımı düşünmemdir. Bu kararı alırken ki en büyük mutluluğum ise bu kutlu görevi layıkıyla yapacak birbirinden değerli birçok partilimizin olduğunu bilmemdir.

 

Görev yaptığım süre boyunca desteklerini hiç esirgemeyen başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın’a , İl Başkanımız Cemal Sarı’ya , Milletvekilimiz Aydın Adnan Sezgin’e ve en önemlisi de birlikte görev yaptığım yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür eder , kongrede aday olacak arkadaşlarımıza başarılar dilerim.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler