Artık Harekete Geçin

Artık Harekete Geçin

Aydınlı vatandaşlar Zafer Mahallesi’nde bulunan eski minibüs garajının biran önce geri kazanılmasını istiyor.

 

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Zafer Mahallesi’nde yıllardır atıl vaziyette bulunan eski minibüs garajının biran önce düzenlenmesini isteyen vatandaşlar, “Yapılacak projeyle hem esnaf hem de şehir nefes alacaktır” yorumunda bulundu. 

YILLARCA BU DURUMDA KALMASI BİZİ ÜZDÜ

Uzun yıllardır mahallede esnaflık yapan bir vatandaş, “Bir süredir burası boş bir şekilde duruyor. Biz esnaf ve vatandaşlar olarak burayı otopark olarak kullanıyoruz. Ancak her yağmurda burası bataklık gibi oluyor. Buranın alt tarafı otopark üstü Pazar olacak şekilde projelendirilmesini bekliyoruz. Bu projeyle çevredeki esnafta rahat nefes alır” dedi. 

MECLİSTE ONAYLANMIŞTI 

Öte yandan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın başkanlığında yapılan Efeler Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı meclis toplantısında, bir süredir akıbeti kamuoyunda da merak konusu olan eski minibüs garajı da gündeme gelmiş ve konuyla ilgili gündem maddesinin oylama geçilmesinden önce açıklamada bulunan Başkan Atay, “Eski minibüs garajının olduğu alanı 3 yıllığına bedelsiz olarak Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne devredeceğiz. Yer teslimin ardından takriben 2.5 yıllık süreçte Aydın Büyükşehir Belediyesi orada altı otopark üstü park şeklinde bir çalışma gerçekleştirecek. 3 yılın sonunda bu alan tekrardan Efeler Belediyesi’ne devredilecek” ifadelerini kullanmıştı.  Başkan Atay’ın bu açıklamasının ardından oylamaya sunulan gündem maddesi oy birliğiyle karara bağlanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler