Asi Kankalar Aydınspor'u yönetmeye talip

Asi Kankalar Aydınspor'u yönetmeye talip

Aydınspor’da Serkan Bilen’in istifasından sonra yeni teknik direktör ve yönetim kurulu arayışı başlarken, Asi Kankalar, Aydınspor yönetimine talip oldu.

Yönetimle aralarında sürekli soğuk rüzgarlar esen ve ilk devre boyunca problem yaşayan Aydınspor taraftar grubu, yönetimin istifası ardından harekete geçti. Taraftar grubu, “Asi Kankalar olarak Aydınspor'umuzu yönetmeye talibiz.” dediler.

Asi Kankalar açıklamasında şu ifadeler yer verdiler:

“Ligin devre arasına girmesiyle birlikte, Aydınspor kulüp başkanının ve yönetįm kurulunun hem sağlık problemleri hem de iş temposunun yoğunluğundan ötürü, Aydınsporumuzun yönetim görevini bırakma kararı olduğu duyumlarını almış bulunmaktayız. Bizler Aydınspor için her koşulda tüm fedakarlıkları yapmış Asi Kankalar taraftar grubu olarak Aydınspor yönetimine talibiz.

Aydınspor'umuzun artık kapalı kapılar ardında yönetilmesini istemiyoruz. Aydınspor'un gerçek sahiplerini artık genel kurul ya da kurullarda kongre salonlarına bekliyoruz. Yağmurda çamurda uzakta yakında iyi gününde kötü gününde sonuna kadar destek olduğumuz Aydınspor'un artık sahipsiz kalmasını kötü yönetilmesini istemiyoruz. Futboldan anlamayanların taraftar duygusunu bilmeyenlerin artık Aydınspor'dan ellerini çekmesi için bu kulübe talip olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Bizler bu takımın sonuna kadar arkasında olacağız.

Süper Amatör Kümede oynayan takımımızı Süper Ligde oynuyormuş gibi desteklemeye devam edeceğimiz gibi Süper Lig kulübü gibi yöneteceğiz. Aydınspor'umuzu layık olduğu yere getirmek için Aydınspor taraftarları olarak Aydın halkına söz veriyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler