Asi Kankalar’dan Zoroğlu yönetimine sert eleştiriler

Asi Kankalar’dan Zoroğlu yönetimine sert eleştiriler

Aydınspor’un taraftar grubu Asi Kankalar, yeni sezonda yönetimin yanında olmayacaklarını belirttiler.

HABER: (Berna AYDIN)

Sosyal medya üzerinden basın açıklaması yapan taraftar grubu, Zoroğlu yönetiminin takımı devraldığı günden beri süreci iyi yönetemediklerini dile getirdiler. Asi Kankalar, “Aydınspor’umuzu tribünden destekleyeceğimizi belirterek Zoroğlu yönetimine herhangi bir desteğimiz olmayacağını kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz” dedi.

“AYDINSPOR’UN İLK VE TEK TARAFTAR GRUBU İLE SÜRECİ YÜRÜTEMEDİLER”

Yeni yönetimden memnun olmadıklarını, süreci iyi yönetemediklerini dile getiren Asi Kankalar, “Asi Kankalar taraftar grubu olarak kurulduğumuz ilk yıl olan 1999’dan bugüne kadar karşılıksız olarak gönül verdiğimiz, uğruna binlerce kilometre yol gittiğimiz Aydınspor’umuzun yönetimini bu sene için Zoroğlu grubu devralmıştır. Bu devir işleminin ilk gününden bu yana olumlu ya da olumsuz bir tavır almadığımız Zoroğlu grubu gerek basında gerek sosyal medyada ve en önemlisi de ‘Aydınspor’un ilk ve tek taraftar grubu olan ‘Asi Kankalar’ ile süreci yürütememiştir.” ifadelerini kullandı

“EN BAŞINDAN BECERİKSİZLİKLERİNİ ORTAYA KOYDULAR”

Sosyal medyayı bile kullanmayan yeni yönetimin haklarında yanlış ifadeler kullanmasından yakınan Asi Kankalar “Devir aldıkları takımın adını bile bilmeyen yönetim, günümüzün en gerekli platformlarından olan sosyal medyadan hazırlık maçlarını dahi duyuramayarak daha en başından beceriksizliğini ortaya koymuştur. Ne devralış sürecinde bilgilendirmeyi ne devamında takımın sosyal medya hesaplarını doğru ve aktif kullanmayı ne de taraftarlarla iletişimi beceremeyen yönetimden Muhammet Gümüş denilen “futbol cahili” sağda solda taraftarlarımız ve taraftarlar grubumuz hakkında yanlış ifadeler kullanmaktadır.” diyerek sitemlerini çok net belli ettiler.

“YÖNETİMDEN 2 TALEBİMİZ BULUNMAKTADIR”

Muhammet Gümüş’e oldukça tepki olan Asi Kankalar kendisine ‘futbol cahili’ demekle yetinmedi ve talebinde şu ifadelere yer verdi: “Muhammet Gümüş denilen ‘futbol cahili’, Asi Kankalar’ın adını dahi ağzına almayacak ve bizlerle muhatap olmayacaktır.”

Bir diğer talepleri ise: “Aydınspor geçmişten günümüze taraftarıyla, hocasıyla, futbolcusuyla bir bütün olarak vatanına milletine sadık, geçmişinde şaibe olmayan bir camiadır. Bu bağlamda geçmişi şaibeli olan yöneticisinden teknik ekibine kadar hiç kimse bu çatı altında herhangi bir görevde bulunmamalıdır” diyerek taleplerini yönetime sıraladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler