Aşk engel tanımadı

Aşk engel tanımadı

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, konuşma ve işitme engelli Emektar ve Kelleli çiftinin nikahını kıydı.

Göreve geldiği günden bu yana hayata getirdiği çalışmalar ile engelli vatandaşların her zaman yanında olduğunu gösteren Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, konuşma ve işitme engelli çiftin nikahını kıydı.

Koçarlı'ya bağlı Kızılcabölük Mahallesi'nde yaşayan Hasan Hüseyin Emektar ile Mersin iline bağlı Gülnar ilçesi Kuskan Mahallesi'nde ikamet eden Emine Kelleli çiftinin Koçarlı Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen nikah merasimi duygusal anlara neden oldu. Çiftin ailelerinin de katıldığı tören sonrası Başkan Kaplan, çifte fincan takımı hediye etti.

"SEVGİYE ENGEL YOK"

Mutluluklar dilediği engelli çiftin hikayesini de anlatan Başkan Kaplan, "Kardeşlerimizin işitme ve konuşma ile alakalı bir engel durumu var. Birbirlerini internet üzerinden buluyorlar ve evlenmeye karar veriyorlar. İsteme olayı olmadan her iki gencimiz evlenme kararını verdikten sonra buluşuyorlar. Sonrasında da her iki tarafın ailesi ile birlikte bugün buradayız, belediyemize yaptıkları müracaat doğrultusunda nikahlarını kıydık. Kızılcabölük, bizim uzak bir mahallemiz. Kuskan'da Mersin'in uzak bir mahallesiymiş. Birbirlerini tanıyıp, kaynaşıp, muhabbeti arttırıp bugün evlenmeleri o kadar güzel bir şey ki; engelli olmanın yaşamaya ve birlikte olmaya engel olmadığına bir kez daha şahit olduk. Allah'a binlerce kez şükürler olsun. Sevgiye engel yok" dedi.

whatsapp-image-2021-06-22-at-17-00-01.jpeg

whatsapp-image-2021-06-22-at-17-00-02.jpeg

whatsapp-image-2021-06-22-at-17-04-04.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler