ASKİ toplantısından haberimiz olmuyor

ASKİ toplantısından haberimiz olmuyor

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Neşe Menderes, “ASKİ toplantılarının saati bize haber verilmiyor” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısının ardından tartışmalar devam etti. Toplantıda sık sık söz alan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Neşe Menderes, ASKİ toplantılarının saatinin kendilerine iletilmediğini belirtti. Ancak Menderes istediği cevabı bir tülü alamadı.

 

ARKADAŞLAR HABER VERDİ

 

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Neşe Menderes, “Biz grup olarak toplantı halindeydik. Bazı arkadaşlarımız aradı. ASKİ toplantısının olduğunu söyledi. Biz de apar topar geldik. Ancak gelene kadar toplantı bitmişti. Bize neden haber vermiyorlar anlamış değilim” dedi.

 

GÜNDEMİN İÇERİKLERİNİ BİLMİYORUZ

 

Ayrıca gündem maddelerinin birçoğunun içeriğini bilmediklerini dile getiren Menderes, “Efeler Belediyesi bize detaylı olarak mail atıyor. Ayrıca telefonlarımıza da mesaj gönderiyor. Ancak büyükşehir istediğimiz halde bize bilgi vermiyor. Ek gündem koyuluyor ancak ne olduğunu bilmiyoruz, hızlıca okunup gidiyor. Kendi üyeleri dahil bizden bir şey mi saklıyorlar anlamadım. Herhalde bizim öğrenmememiz gereken şeyler olduğunu düşünüyorlar.” diye konuştu.

HABER: İNAN GÜL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler