Aspava Lezzeti Artık Aydın’da
Aydın’ın Efeler ilçesi, gastronomi alanında iddialı bir markaya daha kavuştu. İş insanları Tamer Tuna ve Cem Coşkun’un işletmeciliğini üstlendiği Lezzeti Aspava, Zafer Mahallesi’nde düzenlenen görkemli törenle kapılarını açtı.
Aspava kültürünü Aydın’a taşıyan işletme, zengin menüsü, bol ikram geleneği ve kaliteli hizmet anlayışıyla kısa sürede şehrin yeni cazibe merkezlerinden biri olmayı hedefliyor. Modern konsepti ve ferah ortamıyla dikkat çeken Lezzeti Aspava, açıldığı ilk günden itibaren yoğun ilgi gördü.

Açılış törenine;
AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen,
AK Parti Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu,
AK Parti 27. Dönem Aydın Milletvekili Metin Yavuz,
MHP Aydın İl Başkanı Osman Gazi Cihangiroğlu ve parti yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Duaların edilmesinin ardından protokol üyeleri ve işletme sahipleri kurdeleyi birlikte kesti. Davetliler, işletmeyi gezerek sunulan lezzetleri tatma fırsatı buldu.
Lezzeti Aspava’nın, hem ailelerin hem de gençlerin tercih edeceği yeni bir buluşma noktası olması bekleniyor.



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.