Atabay'dan vatandaşlara önemli uyarı

Atabay'dan vatandaşlara önemli uyarı

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Kıyıkışlacık'ta devam eden yangının Akbük Mahallesi için bir tehlike oluşturmadığını söyleyerek resmi açıklamalar haricinde yazılanlara itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Kıyıkışlacık Mahallesi'nde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin de destek verdiği söndürme çalışmaları sırasında alevler, zaman zaman rüzgarın yön değiştirmesi nedeniyle Didim ilçesine bağlı Akbük Mahallesi'ne doğru ilerliyor.

Yangın nedeniyle sosyal medya hesabından açıklama yapan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Kıyıkışlacık'ta ki yangın hakkında son durumu paylaştı. Yapılan çalışmalar sonucunda alevlerin Akbük Mahallesi için şu anlık bir tehdit oluşturmadığını söyleyen Atabay, vatandaşları resmi açıklamalar haricinde ortaya atılan haberlere inanmamaları konusunda uyardı. Atabay, "Değerli Didimliler, öncelikle ricamız sakinliğimizi lütfen koruyalım, endişeye kapılmayalım. Akbük için herhangi bir yangın tehlikesi görünmüyor. Kıyıkışlacık bölgesinde ekiplerimiz görevlerinin başındadır. Hem yangın bölgesindeki sorumluluğumuzu, hem de kentimizin korunması için görevimizi yapmaya devam ediyoruz. En önemlisi, halkımızı doğru ve zamanında bilgilendirmek için çalışıyoruz. Resmi açıklamalar dışında yazılanlara itibar etmemenizi önemle rica ediyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler