Atatürk Devlet Hastanesi yeşili koruyor

Atatürk Devlet Hastanesi yeşili koruyor

Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Niyazi Kocakaplan, hastane alanında ki yeşil alanları korumak ve canlı tutmak için gerekli çalışmaları yaptıklarını dile getirdi.

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan, 1963 yılında SSK Bölge Hastanesi olarak hizmet vermeye başlayan ve 2005 yılında Sağlık Bakanlığı'na devredilerek  isim değişikliği yaşayan Atatürk Devlet Hastanesi, 58 yıldan bu yana fidan dikimleri yapılarak gerekli peyzaj çalışmalarının gerçekleştirilmesiyle kentin göbeğinde yeşil alan olma özelliği gösteriyor.

Hastanede gerçekleştirilen alışmaların ilk günden bu yana aralıksız sürdüğünü, ağaçların gerekli bakım ve budama işlemlerinin zamanında gerçekleştirildiğini ve zeminde çimlendirme çalışması yapılarak bir hastane bahçesinden ziyade botanik bir alan yarattıklarını kaydeden Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Niyazi Kocakaplan, konu hakkında sosyal medyadan yaptığı açıklamasında "Hastanemize başvuran hasta ve hasta yakınlarımızın rahat bir nefes alabileceği, yoğun bakım ve servislerde yatan hastalarına refakat ederken dinlenebileceği huzurlu ve modern bir hastane bahçesi için gerekli tadilat ve yenileme işlemleri ile misafirlerimize yemyeşil bir ortam hazırlamak gayreti içerisindeyiz.

Hastanemizin bahçesi yaklaşık 40 bin metre kareye sahip. Genel temizlik, bakım, onarım, ilaçlama, budama ve çevre düzenlemesi gibi işlemleri yapan personellerimize özverili çalışmalarından dolayı da tebrik ediyoruz."
ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2021-06-04-at-11-35-28-1.jpeg

whatsapp-image-2021-06-04-at-11-35-28.jpeg

whatsapp-image-2021-06-04-at-11-35-29.jpeg

whatsapp-image-2021-06-04-at-11-35-29-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler