Avşar ve ekibinden çıkarma

Avşar ve ekibinden çıkarma

Aydın Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Serhan Avşar, çeşitli ziyaretlerde bulunarak meslektaşlarının sorun ve taleplerini iletti.

Aydın Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Serhan Avşar, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı  Bendevi Palandöken'i ve Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş'ı ziyaret etti. 

Ziyarette,  esnafın sorunları ve çözüm yolları ele alındı. Berber, kuaför ve güzellik salonlarında uygulanan  yüzde 18 KDV oranının yüzde 8’e düşürülmesi, çıraklık eğitimde gösterilen sağlık sigortasının emeklilik primine yansıması, berber, kuaför ve güzellik salonlarının 1. sınıf tehlikeli iş yeri vasfında olması sebebi ile sektörde çalışanların yıpranma payı olarak erken emekliliğe hak kazanması, fiyat listelerinin azami değil alt tabandan başlaması için çözüm yolları konuşuldu.   

Serhan Avşar, Aydın Berber Kuaför ve Güzellik Salonları Yönetim Kurulu ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerinde, ilgilerinden dolayı Bendevi Palandöken'e ve Bayram Karakaş’a teşekkür etti. 
Avşar ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
“Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Başkanımız Sayın Bayram Karakaş'ı, Aydın Berber Kuaför ve Güzellik Salonları Yönetim Kurulum ile birlikte ziyaret ettik. Aydın ilimizi temsil noktasında Federasyon Yönetiminde yer almamız, Esnafımızın yaşadığı sorunları Türkiye genelinde de vakıf olmamızı sağlıyor. Ziyaretimiz sırasında, Federasyon Başkanımızla, Esnafımızın sorunları ve çözüm yollarını istişare ettik. Nazik ev sahipliği için kendisine teşekkür ediyoruz.”

 

11111-005.jpg

22222222-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler