Avukat Nurcan Arslan Germencik sevdası için yola çıktı

Avukat Nurcan Arslan Germencik sevdası için yola çıktı

Avukat Nurcan Arslan, yerel seçimde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Germencik Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.


CHP’li Arslan, Germencik Belediye Başkanlığına aday adaylığını ilçe binasında yaptığı basın açıklaması ile duyurdu. Adaylık açıklamasına, Germencik İlçe Başkanı Tayfur Bozdağ, ilçe örgütü, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

img-20231201-wa0008.jpg


“Millet için geliyoruz! Biz Germencik’i çok seviyoruz” sloganıyla açıklamasına başlayan Nurcan Arslan, amacının doğup büyüdüğü ilçeye hizmet etmek olduğunu söyledi.

img-20231201-wa0006.jpg


“MİNNET BORCUMU ÖDEMEK İSTİYORUM”


Aday adaylık sürecinde Atatürk ilkeleri çerçevesinde yol alacağının altını çizen Nurcan Arslan, Germencik’i hak ettiği noktaya taşımak için var gücüyle çalışacaklarını söyledi. Arslan, açıklamasında “Germencik’te doğdum. Germencik’te büyüdüm. 16 yıldır bilfiil Germencik’te avukatlık yapıyorum ve elimden geldiğince doğduğum, büyüdüğüm bu ilçeye bir şekilde minnet borcumu ödemeye çalışıyorum. Asıl amacım da bu. Bu ilçeye gerektiği gibi hizmet verebilmek, özellikle ilk etapta partililerimle daha sonra da halkımla ve örgütümle birlikte çok düzgün bir şekilde hizmet verebilmek. Hep birlikte ilçemizi geliştirmek öncelikle Atatürk ilkeleri çerçevesinde, atamızın yolunda 21. yüzyıla uygun bir şekilde böyle gere gere bir Germencik var dedirtebilmek istiyorum çünkü sorunlarını çok iyi biliyorum. Bunu hep birlikte yapalım istiyorum. O yüzden bugün aday adaylığımı açıklıyorum. Amacım Germencik’i layık olduğu yere taşımak. Benim için öncelik CHP ve Germencik halkı” ifadelerini kullandı.

img-20231201-wa0007.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler