Ayakkabıların yeni sezon fiyatları cep yakıyor

Ayakkabıların yeni sezon fiyatları cep yakıyor

Mevsim geçişlerinin yanı sıra hem kıyafet hem de ayakkabı tercihleriyle birlikte fiyat değişikliği de yaşanıyor. Yapılan kombinlerin en önemli tamamlayıcısı olan ayakkabıların yeni sezon fiyatları cep yakıyor.

(HABER: Aydan KAYHAN)

Kasım ayında temel mal grubunda fiyat artışları artmaya devam ediyor. Uluslararası emtia piyasalarındaki gelişmelerin yanı sıra devam eden tedarik sorunları, üretici fiyatlarında yüksek artışı da beraberinde getirdi. Hammaddeye gelen zammın ayakkabı fiyatına da çok fazla etki ettiğini belirten Fatma Yaman’a,  AJANS AYDIN gazetesi olarak ayakkabı fiyatlarındaki artışı sorduk, cevapları sizler için derledik.

 

“FİYATLAR YÜKSEK AMA RAĞBET VAR”

Bütün ayakkabı reyonlarında yazlık ayakkabı modellerin yerini kışlık ayakkabı modellerinin yer aldığını söyleyen Satış Temsilcisi Fatma Yaman, “Artık yazlık ayakkabı mevsimi bitti. Bize gelen ürünlerin hepsi kışlık ayakkabı. Bu ürünler, üretici fiyatlarında yüksek artışı da beraberinde getirdi. Fiyatlar pahalı evet ama rağbette var.” dedi.

 

“TEMEL İHTİYAÇLARDAN BİR TANESİ”

Ayakkabıların kendilerine de aynı fiyatta geldiğini vurgulayan Yaman, “Ayakkabı, temel ihtiyaçlardan bir tanesi. Fiyatlar ne kadar yüksek olursa olsun almak zorundalar. Bizler satışlarımızda müşterilerimize elimizden geldiği kadar kolaylık sağlamaya çalışıyoruz. Örneğin, çeşitli kampanyalar yapıyoruz. Ayakkabı fiyatlarını yarı yarıya düşürüyoruz. Bazen bizim de elimizden bir şey gelmiyor. Çünkü bize de ürünler o şekilde yüksek bir fiyatta geliyor. Müşterilerimize bize gelen fiyatın altından bir fiyat veremiyoruz. Çünkü bizler de çok zorlanıyoruz. Dediğim gibi her alanda olduğu gibi ayakkabı fiyatları da çok yüksek. Ancak buna rağmen rağbette var.” diye ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler