Aydın ASFK'de yeni başkan Kasım Payza

Aydın ASFK'de yeni başkan Kasım Payza

Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 16. Olağan Genel Kurulu Efeler İlçesinde bulunan bir otelde gerçekleşti.

(Haber: Enes UZUN)


Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun (ASKF) 16'ncı Olağan Genel Kurul gerçekleşti. Efeler İlçesinde bulunan bir otelde gerçekleşen ve divan başkanlığını Tevfik Ata'nın üstlendiği kongrede seçime tek aday olarak giren Kasım Payza, oyların tamamını alarak başkanlık koltuğuna oturdu.

Kongrede konuşan eski başkan Hasip Arıkan, Değerli arkadaşlar, 2005 yılında yapılan Olağan Genel Kurul'da genel kurulun tercihiyle genel sekreter olarak göreve başladım. Bu görevimi bugün federasyon başkanı olarak sonlandırıyorum. Bugüne kadar şahsıma göstermiş olduğunuz teveccühe, desteğe teşekkür ediyorum." dedi.

İLK ÖNCELİĞİMİZ TESİS

Yeni dönemde başkanlık koltuğuna oturan Payza önceliğin Aydın'a yeni tesisler kazandırmak olduğunu belirtti."Şimdi şöyle söyleyeyim ben ilk yönetimle dokuz yıl önce Mehmet Kıvanç başkanımla beraberdim. Bir dönem onunla çalıştım. İki dönemde şuanda bana başkanlığı bırakan Hasip başkanla beraber çalıştım. Onlardan öğrenmiş olduğum çok şeyler var. Onları bana çok değer katacağına inanıyorum. Bundan sonra Aydınspor camiasının kalitesini bir tık iki tık daha nasıl yukarı çıkarabilmesi mücadelesini vereceğiz. Bunu da taban birliklerimizle, ondan sonra devlet imkanlarıyla, yerel yönetimler imkanlarıyla ne kadar iyi şeyler yapabilmesi mücadelesini vereceğiz. Öncelikle tesis açısından çok sıkıntılarımız var. Onlarla ilgili tesis, saha, maddi ve manevi desteklere ihtiyacımız var. Şimdiye kadar yapmış olduğumuz yönetimin de bulunduğu zaman, yapmış olduğumuz desteklerin aynısını bundan sonra biraz daha yükselterek yapmak için elimizden geleni yapacağız. Birinci önceliğimiz üç yıllık dönemimiz içerisinde dediğim gibi tesis, tesis, tesis." ifadelerini kullandı.

YÖNETİM KURULU

Payza başkanlığındaki yönetim kurulu, Ercan Gündoğdu, Osman Yıldırımkaya, Levent Aydın Karaca, Kadir Mutlu, İsmail Enver Tütüncü, Fuat Evren Gül, Bedri Altıntaş, Ömer Altuntaş, Okan Yalçın, Serdar Küçük, Bekir Kaykı, Kaya Özcan, Ünal Önal ve Ayhan Avşar'dan oluştu.

resim-2023-06-09-154237941.png

resim-2023-06-09-154243830.png

resim-2023-06-09-154249238.png

resim-2023-06-09-154255763.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler