Aydın BŞB Adayı Savaş, kreşlerin ücretsiz olacağını müjdeledi

Aydın BŞB Adayı Savaş, kreşlerin ücretsiz olacağını müjdeledi

Germencik'te Ortaklar Organize Sanayi Bölgesinde çalışan işçiler ile bir araya gelen Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Aydın’da 7 OSB alanına ve 17 ilçeye kuracağı kreşlerin ücretsiz olacağını müjdeledi.

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Cumhur İttifakı Germencik Belediye Başkan Adayı Halit Germen, Ortaklar OSB'de fabrika ziyareti gerçekleştirip işçilerle bir araya geldi.

Gençlere iş ve aş imkanı sunacaklarını ifade eden Savaş, burada doğanların burada doyacağını belirterek, Aydın’daki 7 OSB alanına ve 17 ilçesine kreş yapacaklarını ve ücretsiz olacağını söyledi. Sosyal konut projesini de anlatan Savaş, Aydın’da belediye aracılığıyla 10 bin sosyal konut yapacaklarını ve evi olmayanların kira öder gibi ev sahibi olacaklarını ifade etti.

img-20240311-wa0023.jpg

Germencik Belediye Başkanın mevcut büyükşehir belediye başkanı ile kavgalı olduğunu belirten Savaş, bu kavgadan dolayı Germencik'e büyükşehrin yatırım yapmadığını ve başkanın da tekrar aday gösterilmediğini söyledi. "Bizde kavga olmaz" diyen Savaş, Başkan Germen ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Germencik'i gerçek belediyecilik ile buluşturacağını ifade etti.

Aydın'ın ve Germencik'in her anlamda geri kaldığını vurgulayan Savaş, Aydın'ın bu kötü gidişatına son vermek için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi.

img-20240311-wa0026.jpg

Sosyal yardımların artarak devam edeceğini kaydeden Savaş, "İhtiyaç sahiplerine biz daha fazla yardım edeceğiz. Daha çok insana yardım edeceğiz. Kimsenin yardımı da kesilmeyecek." dedi.

"1 Nisandan itibaren sizler için çalışacağız" diyen Savaş, destek isteyerek "Halit kardeşimle birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Germencik ve Aydın'a kim daha iyi hizmet verecekse onu seçmemiz gerekiyor. Aydın’ın bir yıl daha kaybetmeye tahammülü yok. Biz size çok daha güzel belediyecilik hizmeti sunacağız. Ankara'yı buraya getireceğiz. 31 Martta bunlara gereken dersi verelim. Aydın'ı gerçek belediyecilikile buluşturalım" dedi.

img-20240311-wa0027.jpg

ORTAKLAR'IN SUYU KESİLİYOR

Suya yüzde 50 indirim olacağını ve 5 yıl zam yapmayacağını söyleyen Savaş'a Ortaklar'da oturan işçiler, yaz ayında su gelmediğinden yakındı. İşçiler, bir daha sularının kesilmemesini istedi. Savaş, su sorununa kesin çözüm bulacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler