AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İDDİALARI YALANLADI

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İDDİALARI YALANLADI

Tam kapanma sürecinde Aydın'da alkol satılmamasına yönelik alınan kararda Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da imzasının bulunduğu yönündeki haberlere yalanlama geldi.

Pandemi ile mücadelede yeni bir adımın atıldığı tam kapanma süreci 27 Nisan Perşembe günü tüm Türkiye'de başladı. 18 gün sürecek tam kapanma döneminde alkol satışının yasaklanması ise büyük tepkilere neden oldu.

Aydın'da da İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile yasaklanan alkol satışı kararında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da imzasının bulunduğu yönündeki sosyal medyada ortaya çıkan iddialara Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden cevap geldi. Belediye tarafından yapılan açıklamada, "Aydın İl Hıfzısıhha Kurulu'nda oy birliğiyle alındığı açıklanan 2021/25 sayılı kararda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu'nun imzası bulunmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan, İzmir Büyükşehir Belediyesi de Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında aynı yönde çıkan iddialara cevap vererek bu haberlerin doğruluğunun olmadığını belirtmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler