Aydın Büyükşehir olduktan sonra hizmet gördü

Aydın Büyükşehir olduktan sonra hizmet gördü

CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın, AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan’ın ‘Susuzluk var’ sözlerini sert bir dille eleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın, AK Partili  İlyas Arslan’ın ‘Bayramda vatandaşlarımız susuzluk çekiyor’ sözlerini sert bir dille eleştirdi.

Akın açıklamasında şu ifadeleri kullandı.

“AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı özel idare zamanını hatırlamış, susuzluk çekildiğini söylemiş.

İnsaf yahu. Sizin zamanınızda Aydın da 60 tane köyde su hiç akmıyordu. Muhtar köyde bir arıza çıktığında işi yaptırmak için özel idarede yatıp kalkıyor, kapılarda bekliyordu. Köylerin yolu, suyu için vatandaş haftalarca hizmet gelsin diye dua ediyordu. Sen bunları ne çabuk unuttun İlyas Arslan.

Aydın, büyükşehir olduktan sonra vatandaş hizmet gördü. Vatandaşa 7 gün 24 saat hizmet veriliyor. Bir su arızasına, pompa arızasına anında müdahale ediliyor. Vatandaş mağdur bırakılmıyor. Yolları yapılıyor. Aydın’ın her yerine özellikle de köy yollarına otoyoldaki gibi asfalt döküldü. Sizin zamanınızdaki gibi muhtarlar hizmet almak için kapılarda beklemiyor, hizmet ayağına geliyor.

Aydınlılar Büyükşehir Belediyesi ile hizmet gördü. İlyas Arslan; sen bu hizmetleri hazmedemiyorsun, çekemiyorsun, karın ağrısından fenalık geçiriyorsun. Gel sana tavsiyem olsun bükemediğin bileği öp, hizmete saygı duy.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler