Aydın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamaya hazır

Aydın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamaya hazır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın ziyareti öncesi sokaklar parti bayrakları ile donatıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Ocak Cumartesi günü gerçekleştireceği Aydın ziyareti öncesi, AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı üyeleri şehrin dört bir yanını parti bayrakları ile donattı. Soğuk havaya rağmen gece geç saatlere kadar bayrak asan gençler, ‘Efeler diyarı Aydın’ımız Cumhurbaşkanı’mızı karşılamaya hazır’ notunu düştü.

“MÜZE VE KAĞIT FABRİKASI AÇILIŞI YAPACAK”

Yarın Aydın’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Efeler Atatürk Kent Meydanı’nda miting yapacak. İl Danışma Meclisi’ne de katılacak olan Erdoğan ardından Adnan Menderes Müzesi’nin açılışını gerçekleştirecek ve bir fabrikayı ziyaret edecek.

“O YOLLAR TRAFİĞE KAPALI OLACAK”

Öte yandan Aydın Valiliği’nden yapılan açıklamada Erdoğan’ın ziyareti esnasında Aydın’da bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet çeşitli temaslarda bulunmak, açılış töreni yapmak için 15.01.2022 Cumartesi günü ilimizi ziyaret edeceklerdir. Bu hususta alınacak trafik tedbirleri çerçevesinde gün boyu ve geçiş esnasında trafiğe kapatılacak yollar aşağıya çıkarılmıştır.

Atatürk Kent Meydanı’na bağlanan ve ziyaret süresince trafiğe kapalı olacak güzergahlar; Hükümet Bulvarı Alt Kesim ile Kıbrıs Cadde Kavşağı arasında kalan güzergah, Gençlik Caddesi Eski İl Sağlık Müdürlüğü Kavşağı ile Umut ve Sevgi Yolu arasında kalan güzergah, İstasyon Bulvarı ile Bey Cami arasında kalan güzergah, Cumhuriyet Caddesi ile Abide Kavşağı arasında kalan güzergah, İstiklal Caddesiyle Akbank Kavşağı arasında kalan güzergah, Türkocağı Caddesi ile İstiklal Caddesi arasında kalan güzergah.

 

Geçiş esnasında trafiğe kapatılacak ve araç parkına yasak olan yollar, Vali Konağı Caddesi, Kipa Kavşağı, Atatürk Bulvarı, Batı Gazi Bulvarı, Ramazanpaşa Kavşağı, Hükümet Bulvarı Üst Kesim, Doğu Gazi Bulvarı, ADÜ Varyantı, ADÜ Varyantı Çatal Köprü, Mehmet Sepetçi Kavşağı arası, Muğla Bulvarı, Denizli Bulvarı (Forum Kavşağı- Yeni Dörtyol Kavşağı Arasında Kalan Kısım), İzmir Bulvarı (Yeni Dörtyol Kavşağı - Vali Konağı Caddesi Arasında Kalan Kısım).”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler