Aydın halkı neye yatırım yapıyor..?

Aydın halkı neye yatırım yapıyor..?

Tüm dünyada etkisini hala devam ettiren koronavirüs salgını en çok ekonomi sektörünü etkiledi. ‘’Birikimi olan Aydınlılar birikimi ile ne yapıyor, neye yatırım yapıyor?’’ işte bu soruların cevabı…

Birikimini daha çok bankalardan hisse alarak değerlendiren Can Uslu, ‘’Yatırımımı kulüpler veya bankalardan hisse alarak değerlendirmeye ya da borsa da kullanmayı daha kazançlı buluyorum.’’ cümlelerini kullandı. 

‘’VATANDAŞ YATIRIM YAPAMIYOR’’

Koronavirüs salgının iş olanaklarını da oldukça etkilediğini dile getiren İsmail Ulus, ‘’Ben pandemi döneminde işimden oldum. Ne yatırımdan bahsediyorsunuz? Vatandaş ne kazanıyor ki ne yatırımı yapsın. Vatandaş yatırım yapmayı bırakın evine ekmek götüremiyor kimi zaman.’’ dedi. 

Yatırımımı tabi ki eve yaparım diyen Rukiye Kani, ‘’Eğer yatırım yapacak gücüm ve imkanım olsaydı, tabi ki o yatırımla ev alırdım. Daha sonra da o evi kiralardım.’’ ifadelerini kullandı. 

‘’YATIRIMINI ARSAYA YAPANLAR KAZANIYOR’’

Yatırımını arsaya yapanlar çok şanslı diyen emekli bankacı Muhammer Öz, ‘’Yatırımı arsaya yapan insanlar çok şanslı ve çok fazla kazancı var. İleri de değerlenen arsa sayısı çok fazla. Bu yüzden ben de arsa yatırımını yapmaktan yanayım.’’ diye konuştu. 

Geçimini gelinlikçi dükkanı işleterek sağlayan Semih Ergen ise, ‘’Ben hiçbir şeye yatırım yapmıyorum. Ben kendi dükkanımın malına yatırım yapıyorum. Şu an çok param olsa yine mala yatırım yaparım. Her devalüasyonun sonucunda işsizlik söz konusu olur. Bunun arkasında illa ki bir iş patlaması olacak. Ben şuan da gelinlik düğün işi yapıyorum. Ben bu gelinliğe yatırım yapıyorum ama biliyorum ki fiyatları elbet yukarı çıkacak. Paradan para kazanan insanlar altına ve dövize yatırım yapar, ben ticaretten para kazanıyorum.’’ dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler