AYDINLILAR TEDBİRLERE UYUYOR MU?

AYDINLILAR TEDBİRLERE UYUYOR MU?

Koronavirüs vaka sayılarının hızla düşüşe geçmiş olması gereken şu günlerde giderek artan vaka sayılarına karşı, ‘’Aydın halkı tedbirlere uyuyor mu’’ sorusunun cevabını almak için sokağın nabzını ölçtük.

Sosyal mesafe ve maske kuralının yanı sıra, koronavirüsten korunmak için el temizliği de çok önemli. Peki, tüm bunlara Aydınlılar uyuyor mu işte cevabı.

‘’TEDBİRSİZLİK HEM KENDİNE HEM DE ÇEVREYE ZARAR’’

Tedbirsizliğin hem insanın kendisine hem de çevreye zarar olduğunu düşünen Remzi Şen,‘'İçinde bulunduğumuz bu salgın döneminde tedbirsizlik hem kendine hem de çevreye zarar olarak görüyorum. Bu yüzden tedbirlere uyarak hayatıma devam ediyorum. İkinci dalgaya kendi adıma hazırım ama ülkenin buna hazır olmadığını düşünüyorum’’ dedi.

Bence ikinci dalga çok yakındır diyen Emrullah Önder, '’Biz tedbirlere uyuyoruz ama görüyoruz ki herkes uymuyor. Millet maskeyi koluna, kafasına takıyor. Bu yüzden ikinci dalga söz konusu oluyor. Ben hazır olmak istemiyorum böyle bir şeyin olmaması daha iyi’’ ifadelerini kullandı.

Emine Kayataş ise, ‘’Tedbirlere elimden geldiğince uymaya çalışıyorum ve ikinci dalgaya hazırım’’ dedi.

Koronavirüs tedbirlerine kış aylarında daha çok uyulacağını düşünen İlayda Polat ise, ‘’Tedbirlere genel olarak uymaya çalışıyoruz fakat sıcaklara nazaran kış aylarında daha çok uyulacağını düşünüyorum. Normalleştik sanıp düğünler, işletmeler, kafeler açıldı. Virüsün son zamanlar da bu yüzden bu kadar hızlı yayıldığını düşünüyorum. Tedbirler gevşetildi. Bu gidişle 2. dalgaya hazır olduğumuzu düşünmüyorum’’ cümlelerini dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler