Aydın İHH Hayati İnanç’ı sevenleriyle buluşturdu...

Aydın İHH Hayati İnanç’ı sevenleriyle buluşturdu...

Aydın İHH, Edebiyatçı Şair Hayati İnanç’ı sevenleriyle buluşturdu.

Edebiyatçı Şair Hayati İnanç, Aydın İnsani Yardım Derneği (İHH) tarafından düzenlenen etkinlik ile sevenleriyle bir araya geldi. Efeler ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi'nde düzenlenen ve İstiklal Marşı'nın söylenmesi ile başlayan program Hafız Tugay Özcan'ın Kuran-i Kerim tilaveti ile devam etti.

İHH İl Başkanı Necati Saray, programda yaptığı konuşmasında konuşmasında; "Derneğimizi kurarken "Sevenleri sevdikleri ile buluşturacağız." demiştik. Söz verdiğimiz gibi bugün sizleri Sayın Hayati İnanç ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Biz sadece Ramazan'dan Ramazan'a erzak paketi dağıtan, hayırseverlerden yardım toplayıp ihtiyaç sahiplerine ulaştıran değil, yılın 365 günü insanlığın ihtiyacı olan her konuda insanlığın mutluluğu için çalışan bir dernek olacağız" dedi. Saray, programda emeği geçen tüm vakıf üyelerine teşekkür etti.

"47 YIL SONRA AYDIN'A GELMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM"

"En değerli iş insana yatırımdır" inancı ile klasik eserlerden edindiği heyecanı, her yaştaki gençlerle paylaşmayı hayat tarzı olarak benimsemiş olan, her biri ayrı bir dünyanın penceresini aralayan divan edebiyatının en güzel şairlerini ve unutulmaz beyitlerini kendine has üslubuyla yorumladığı  "Can veren pervaneler" programıyla Aydınlılarla buluşan İnanç, 47 yıl sonra Aydın'a gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. İnanç'ın programına Aydınlılar da yoğun ilgi gösterdi.

İnanç, Aydınlı sevenleriyle yakında tekrar bir araya geleceğini söyledi.

whatsapp-image-2021-10-12-at-14-17-54-2.jpeg

whatsapp-image-2021-10-12-at-14-17-55.jpeg

whatsapp-image-2021-10-12-at-14-17-54-1.jpeg

whatsapp-image-2021-10-12-at-14-17-54.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler