Aydın İl Sağlık Müdürlüğü çirkin saldırıyı kınadı

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü çirkin saldırıyı kınadı

Aydın İl sağlık Müdürlüğü, Kuşadası’nda görevleri başında bir şahıs tarafından saldırıya uğrayan 112 ekibine yönelik saldırıyı kınadı.

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü, görevleri başındayken sözlü ve fiili saldırıya uğrayan 112 ekibine yönelik yapılan saldırıyı sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşım ile kınadı. 

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “05.10.2022 tarihinde saat 00.23’de Kuşadası ilçemizde yerde yatan şahıs ihbarı ile vakaya 6 dakika gibi kısa sürede giden vakaya müdahil olmak için orada bulunan 112 ekibimize ve ambulans aracımıza sözlü ve fiili müdahalede bulunmuştur. Şahıs araya giren vatandaşların müdahalesi ile etkisiz hale getirilerek emniyet güçlerine teslim edilmiştir.

Gece gündüz demeden sahada büyük bir özveriyle görev yapan çalışma arkadaşlarımıza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. İl Müdürlüğü’müzün bizzat takip ettiği olayda, adli süreç başlatılmış ve şahıs gözaltına alınmıştır. 112 ekibimizde görevli çalışma arkadaşlarımıza ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; şiddetin her türlüsünün her yerde son bulmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler