Aydın mitingine HDP dolgusu

Aydın mitingine HDP dolgusu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yarın Aydın'da vatandaşlara seslenecek. Kent Meydanı'nda düzenlenecek mitingde kalabalığa ulaşmak isteyen partililer, HDP'den de medet umdu.

14 Mayıs Genel Seçimleri için Aydın Kent Meydanı'nda miting düzenleyecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in gelişi öncesi İl Başkanlığı'nda telaş başladı. Kent Meydanı'nda yeterli kalabalığı toplayamamaktan çekinen bazı partililerin HDP'lileri de mitinge davet ettiği gözlemlendi.

İYİ Parti lideri Akşener, bilindiği üzere HDP'nin altılı masaya kesinlikle dahil olamayacağını sık sık dile getiriyordu. Masadan kalkan ve saatler sonra geri dönen Akşener'in HDP tutumu da değişti. 'Zafere giden yolda herşey mübahtır' söylemini haklı çıkaran Akşener'in bu tavrına Türkiye genelinde binlerce partilisi tepki göstererek istifa etti.

"MİLLİYETÇİLİĞİ BU KADARMIŞ"

Duruma sosyal medya hesabından tepki gösteren bazı partililer, "Biz milliyetçiler olarak HDP ile yan yana kesinlikle gelmeyiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde açık açık Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini ve kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıklarda terör sevicilerin 15 Mayıs sabahı serbest kalacağını belirten zihniyete karşıyız. Akşener de ben milliyetçiyim diyor. Gerçeği göre göre ateşe yürüyor" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler