AYDIN POLİSİ VATANDAŞIN GÖNLÜNÜ KAZANDI

AYDIN POLİSİ VATANDAŞIN GÖNLÜNÜ KAZANDI

Yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan 20 yaş altı vatandaşları uyaran Aydın polisi, ceza yemekten korktuğu için ağlayan küçük bir kıza yaklaşımı ile gönüllere taht kurdu.

2019 yılının ikinci yarısında Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını, 10 Mart 2020 tarihinden bu yana Türkiye'de de görülmeye başladı. Bugüne kadar 24 bin 487 vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olan salgın sebebiyle uygulanan kısıtlama ve önlemler vatandaşların hayatında yer bulmaya devam ediyor.

Kasım ayında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantıları'nda alınan kararlar kapsamında 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlandı. Pazartesi ile Cuma günleri arasında 12:00 ile 16:00 saatleri içerisinde sokağa çıkabilen çocuklar, 4 saatlik zaman dilimi dışında evlerinde bulunmak zorunda kalıyor.

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Yağcılariçi çarşısında yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında denetimlerini gerçekleştiren Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal mesafe ve maske kurallarını ihlal eden vatandaşları uyarmaya devam ediyor. Zaman zaman vatandaşların tepkisini de çeken ekiplerin sıkı denetimleri sayesinde Aydın'da koronavirüs salgınının önüne geçilmeye çalışılıyor.

Saat 17:00 sıralarında çarşı üzerinde denetimlerini gerçekleştiren polisler, küçük bir kız çocuğuna yaklaşımları ile vatandaşların gönlünü kazandı. Ailesiyle birlikte gezdiği sırada yasaklı saatler içinde sokakta olduğu için ekipler tarafından uyarılan çocuk ağlamaya başladı.  Çocuğun üzüldüğünü gören polis memuru küçük kıza yaklaşımı ile Türk polisinin ne kadar dost canlısı olduğunu bir kez daha akıllara getirdi.

231231.png

Küçük kızın ağlamaya başlamasıyla birlikte üslubunu değiştirerek çocuğu güldürmeye çalışan polis memuru, çevredeki vatandaşlar tarafından da takdir edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler