AYDIN SANAYİSİNİN LOKOMOTİFİ 'ÖZER OTOMOTİV'

AYDIN SANAYİSİNİN LOKOMOTİFİ 'ÖZER OTOMOTİV'

Efeler ilçesinde bulunan 2. Sanayi Sitesi’nde hizmet veren Özer Otomotiv, geniş yedek parça ağı ve kaliteli hizmet anlayışı ile Aydın’ın önde gelen markalarından olmaya devam ediyor.

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan 2. Sanayi Sitesi’nde hizmet veren Özer Otomotiv, kentin önde gelen markalarından biri olmaya devam ediyor. 1986 yılında Süleyman Özer’in girişimleriyle kentin ilk yedek parça satıcılarından biri olarak ortaya çıkan firma, kısa sürede başarılı çalışmaları ile adını tüm Türkiye’ye duyurdu. Peugeot marka araçlara yedek parça sağlayan firma, 2006 yılında Haldun Özer’in babasından işleri devralmasıyla birlikte özel teknik servis olarakta vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

“AYDIN’DA Kİ TALEBİ GÖRDÜK”

Özer Otomotiv markasının bir aile şirketi olduğunu belirten Haldun Özer, babası Süleyman Özer’in öncülüğünde ortaya çıkan markanın 35 yıllık geçmişinde kaliteli hizmet anlayışından hiçbir zaman vazgeçmediğini belirtti. Özer, “Babamızın öncülüğünde yetkili yedek parça sağlayıcısı olarak büyüyen markamız, özel teknik servis hizmeti vermemizle birlikte büyüdü. Biz, teknik servis işine Aydın’da böyle bir özel servise ihtiyaç olduğunu gördüğümüz için girdik ve vatandaşlarla bu hizmeti buluşturduk. Yedek parça konusunda 1986 ile 2000 yılları arasında sayılı markalardan biriydik.” dedi.

Peugeot yetkili servislerinde yetişen ilk ustabaşılardan olan Ali Ural’ın ortaklığıyla birlikte 2007’de markalarını büyüttüklerini söyleyen Özer, “Teknik servis işine 2006 yılında yine 2. Sanayi Sitesi’nde başladık. İlk dükkanımızı açmamızın hemen ardından Ali Ural’ın da ortaklığıyla 4 Haziran 2007’de mevcut iş yerimizi 4 işletmeyi birleştirerek yarattık ve sanayimizin en büyük dükkanlarından biri haline geldik. O gün bugündür müşterileri memnun ediyoruz” diye konuştu.

“KALİTELİ HİZMET UYGUN FİYAT”

Özer Otomotiv’de önceliğin müşteri memnuniyeti olduğunu dile getiren Özer, kaliteli hizmet anlayışları sayesinde kurulmalarının kısa bir süre ardından Citroen markasını da bünyelerine kattıklarını söyledi. Ege’nin dört bir yanından devamlı müşterilerinin olduğunu dile getiren Özer, geniş müşteri port folyolarını uygun fiyatlarına borçlu olduklarını dile getirdi ve ekledi, “Müşterilerimizin bize geri dönüşü çok olumlu. Çünkü bizde arızaya müdahale var, 3 tanesi orijinal bir tanesi universal olmak suretiyle 4 tane arıza tespit cihazımız var. Bu sayede de müşterilerimizin araçlarına direkt müdahalede bulunabiliyoruz, bu da müşterilerin hoşuna gidiyor. Sorunlara anında çözüm yaratabiliyoruz”

“Bir gelen mutlaka bir daha geliyor” diyen Özer, işlerinin pandemiye rağmen iyi olduğunu ifade etti. “Pandemi her sektörü etkiledi fakat sanayi sektörünü biraz daha az etkiledi. Neden diye soracak olursanız da; ne kadar pandemi de olsa vatandaşlar mecburi çalışmaya devam etti. Salgın sürecinde toplu taşıma kullanılmadı, kullanılmak istenmedi; haliyle özel araçların kullanımı arttı. Her kişisel aracını kullananda bildiğiniz gibi elbet bir süre sonra sanayiye gelmek zorunda” diyen Özer, işini düzgün yapan esnafın işlerinin her zaman bereketli olacağını belirtti.

“AYDIN’A ELEMAN YETİŞTİRİYORUZ”

Kendilerinin yanında yetişen 6 çalışanlarının Aydın’da bulunan sanayi sitelerinde Peugeot-Citroen özel servisi olarak kendi dükkanlarında hizmet verdiğini söyleyen Özer, “Biz yanımızdan yetişen tüm çalışanlarımız için çok mutluyuz. Hani derler ya ‘Boynuz kulağı geçti’ diye, biz boynuzun kulağı geçmesini sağlıyoruz. Hem geçmişte hem de günümüzde yanımızda çalışan elemanlarımız işinin ehli, işini zevkle yapan kişiler” diye konuştu.

7/24 HİZMET

Müşterilerine 7 gün 24 saat hizmet sunduklarını belirten Özer bünyelerinde yol yardım ve çekici hizmetlerinin de bulunduğunu söyledi. Boya, kaporta, elektrik, elektronik gibi tüm hizmetlerin kendi bünyelerinde bulunduğunu söyleyen Özer, gelişen teknolojiye ayak uydurduklarını da ekledi. 0541 941 59 29, 0532 675 58 83 numaraları ve Özer Otomotiv internet sitesi ile sosyal medya hesapları aracılığıyla vatandaşların kendilerine ulaşabileceğini söyleyen Haldun Özer, tüm Aydınlıları dükkanlarına davet etti.

1-011.jpg

2-011.jpg

3-008.jpg

whatsapp-image-2021-04-03-at-15-03-44-2.jpeg

whatsapp-image-2021-04-03-at-15-03-44.jpeg

whatsapp-image-2021-04-03-at-15-03-45-2.jpeg

whatsapp-image-2021-04-03-at-15-03-45-3.jpeg

whatsapp-image-2021-04-03-at-15-03-45.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler