AYDIN ŞEHİR HASTANESİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR

AYDIN ŞEHİR HASTANESİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve beraberindeki heyet, Efeler ilçesinde inşaatı devam eden Şehir Hastanesi şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Şevketiye Mahallesi'nde 2021 yılının ilk aylarında başlatılan Aydın Şehir Hastanesi inşaatı, hız kesmeden devam ediyor. 140 bin metrekarelik alanda 950 yatak kapasitesiyle hizmet verecek olan hastanenin inşaatının 2 yıl sonunda tamamlanması bekleniyor.

Şantiyede çalışmalar devam ederken AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ve beraberindeki hayat, inşaatı yerinde inceledi. Çalışanlara iyi dileklerini ileten heyet, proje hakkında bilgi ald. Ziyaret hakkında AK Parti Aydın İl Teşkilatı'na ait sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "İl Başkanımız Ömer Özmen, Efeler İlçe Başkanımız Hüsnü Elbir ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte; geçtiğimiz günlerde, bittiğinde Aydınımız ve bölgemiz için uluslararası kalitede bir sağlık kampüsü olarak hizmet verecek olan Aydın Şehir Hastanesi’nin devam eden inşaatını ziyaret ederek, incelemelerde bulunup, şantiye yetkililerinden devam eden çalışmalara yönelik bilgi aldılar." ifadelerine yer verildi.

"ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR"

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından 'Onlar konuşur, AK Parti yapar' başlığıyla paylaştığı video ile Aydınlılara seslenen Başkan Özmen, "Sevgili hemşehrilerim, sizlere verdiğimiz sözlerin içinde en önemlilerinden biri olan Aydın Şehir Hastanemizin temel alanındayız. İnşaatımız hızlı bir şekilde devam ediyor ve en kısa sürede binamız burada yükselecek. Bu vesileyle, bu yatırımda emeği geçen başta sayın Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum" dedi.

ex-vs-xxmac3ko2.jpg

ex-vupjxmamkg89.jpg

ex-vvozweag14y3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler