Aydın Şehir Hastanesinde çalışmalar hızla devam ediyor

Aydın Şehir Hastanesinde çalışmalar hızla devam ediyor

Türkiye'nin 21. Şehir Hastanesi olarak hizmete girecek olan Aydın Şehir Hastanesinde inşaat çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Çalışmaları ve inşaat sürecini yakından takip etmek amacıyla şantiye alanına giden ve çeşitli incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, hastanenin yataklı servisleri, acil servis, ameliyathane, tutuklu servisi, özellikli birimler, teknik ve tıbbi birimlerinde yerinde inceleme ve gözlemlerde bulundu. Yüklenici firma yetkililerinden şehir hastanesinin son durumu ve inşaat aşamaları hakkında bilgiler aldı.

Hastane inşaatında devam eden çalışmalarla ilgili olarak açıklama yapan Şenkul, "İlimizin deprem yönünden riskli bölge de yer almasından dolayı şehir hastanemizin zemin çalışmalarında günümüz inşaat sektörünüden modern teknikleri olan "sismik yalıtım" olarak da ifade edilen deprem izolatör sistemlerinin kullanıldığını, temelde 24 Metre derinlikli 3276 adet fore kazık, 16 Metre derinlikli 718 adet sismik izalatör, 16 Metre derinlikli 290 adet sismik damper ve 700 metre uzunluğunda da diyafram perde beton kullanılan ve bittiğinde bölgemizin deprem açısından en sağlam binalarından olacağını, Aydın Şehir Hastanemizin Aydınlı hemşerilerimiz ve çevre illerdeki vatandaşlarımız ile en kısa sürede buluşturmak için çalışmaların yoğun bir şekilde devam ediyor.” dedi.

Aydın İl Sağlık Müdürü Şenkul’a şehir hastanesi ziyaretinde ilgili hizmet başkanları ve teknik heyet eşlik etti.

whatsapp-image-2023-07-29-at-15-42-52-1.jpeg

whatsapp-image-2023-07-29-at-15-42-52.jpeg

whatsapp-image-2023-07-29-at-15-42-51-1.jpeg

whatsapp-image-2023-07-29-at-15-42-51.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler