Aydın semt pazarında fiyatlar nasıl?

Aydın semt pazarında fiyatlar nasıl?

Aydın'ın Efeler ilçesinde haftanın her günü kurulan semt pazarlarında fiyat aralığı nasıl? Pazarcı esnafı satışlardan memnun mu? Sizin için cevapları derledik.

Haber: ( Evin GÜNEŞ )

Efeler ilçesinde her hafta kurulan semt pazarlarında esnaflık yapan Ersoy Kurtulmuş, fiyatların her hafta değiştiğini ifade etti. Kurtulmuş, “Domates 10, kabak, patlıcan soğan ve patates ise 15 liradan satışta şuanda. Fiyatlar her geçen gün düşüyor diyebilirim. Şuanda fiyatlar düşük ama alım da düşük. Ürünler pahalıyken daha fazla satışımız vardı” açıklamalarında bulundu.

img-20240521-wa0038.jpg

"MEYVELERDE FİYATLAR SEZONA GÖRE UCUZ"

Meyve fiyatlarının sezona göre düşük olduğuna vurgu yapan Kurtulmuş, “Meyvelerde fiyatlar düşüşte. Tezgahta yerli muz 35-40 lira, Elma 20, Kiraz 50 tabi bu her tezgahta artıp azalabilir ama bizde fiyatlar bu şekilde” dedi.

img-20240521-wa0018.jpg

"KAVUN VE KARPUZUN TALEP GÖRDÜĞÜ MEVSİMDEYİZ"

Kurtulmuş, “Yaz aylarının vazgeçilmez meyvelerinden olan kavun ve karpuz fiyatları kilosu 20 ila 30 lira arasında değişkenlik gösteriyor. Tam kavun ve karpuzun talep gördüğü mevsimde yani sezondayız. Fiyatlar şuanda uygun ama daha da düşer. Çiftçi ve pazarcı kazanmıyor bari vatandaş yesin” diye aktardı.

img-20240521-wa0022.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler