Aydın Ticaret Borsası’ndan Aydın İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir’e Ziyaret

Aydın Ticaret Borsası’ndan Aydın İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir’e Ziyaret

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel ve beraberindeki heyet, Aydın’da görevine başlayan İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ali Naci Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Aydın ilinin ekonomik faaliyetleri, gelişimi ve Aydın Ticaret Borsası’nın işleyişi ile ilgili konuların görüşüldüğü ziyarette Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Jandarma Alay Komutanlığımızın gerçekleştireceği faaliyetlerde, ilimizdeki kurumlar arası dayanışmanın bir parçası olarak üzerimize düşen bir görev olursa yerine getirmeye gayret edeceklerini belirtti.

Çondur, tarım kenti olan Aydın’da, hasat sezonunda üreticilerin hırsızlar konusunda yaşamış olduğu mağduriyetten bahsederek bu konuda Aydın İl Jandarma Komutanlığı’na özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkürlerini iletti. 

Ziyarette Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel’e Meclis Başkan Yrd.  Ali Çevik, Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Yakup Er, Kazım Günaydın ve Cihan Can, Meclis Üyeleri Ahmet Şenel, Abdülkadir Yıldız ve Adem Türkmen ile Genel Sekreter Neslihan Duymaz eşlik etti. 



 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler