Aydın’a 2 yeni doktor ataması yapıldı

Aydın’a 2 yeni doktor ataması yapıldı

Atatürk Devlet Hastanesi’nde Göz Hastalıkları Uzmanı ile Genel Cerrahi Uzmanı ataması yapıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son doktor atamaları ile Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne 2 doktor atandı. Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Rehşan Ünüvar ile Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Selçuk Köksal’ın atamaları yapıldı. 

“AYDIN ATATÜRK DEVLET HASTANESİ’NDE GÖREVE BAŞLADILAR”

Genel Cerrahi Uzmanı olarak atanan Köksal, 2008 -2013 yılları arasında Nevşehir Devlet Hastanesinde pratisyen hekimi olarak görev yaptı. 2013-2018 arasında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi tıp Bilimleri Genel Cerrahi bölümünden uzmanlık eğitimini aldıktan sonra Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Köksal, son atamayla da Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nde göreve başladı. 


Ek binada hizmet verecek olan Göz Hastalıkları Uzmanı Ünüvar, 2002 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Daha sonra Konya Beyşehir Devlet Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak görev yapan Ünüvar, 2016 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra Karaman Ermenek Devlet Hastanesi ve Çine Devlet Hastanelerinde görev yaptı. Ardından 2022 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından Aydın Atatürk Devlet Hastanesine atandı.


Aydın’da görevlerine yeni başlayan doktorlar, hasta kabulüne başladığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler