Aydın'a bir ateş daha düştü / Eşini kaybetti kendisi yoğun bakımda

Aydın'a bir ateş daha düştü / Eşini kaybetti kendisi yoğun bakımda

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde meydana gelen kaza da, Yıldız İvdil hayatını kaybederken, eşi Agit İvdil ağır yaralandı.

Kaza, Korkuteli-Fethiye karayolunda saat 08.30’da meydana geldi. Meydana gelen kaza da Efeler’e bağlı Ovaeymir Mahallesi'nde yaşayan Yıldız İvdil (22) hayatını kaybederken, eşi Agit İvdil ağır yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Fethiye’den Korkuteli’ye gide Agit İvdil kontrolünde ki 09 DB 632 plakalı otomobil, yeni asfaltlanan yolda İvdil’in kontrolünden çıkarak şarampole yuvarlandı. Yuvarlanan otomobil, beton elektrik direğine çarptı. 

Otomobilin içinde bulunan, Yiğit Ağit İvdil (2) çevredekilerin çabası sonucu çıkartılıp, Korkuteli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobilin ön tarafında sıkışan sürücü, Agit İvdil ile eşi Yıldız İvdil ise ekiplerin iki saatlik çalışması sonucu çıkartılabildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller de Yıldız İvdil'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Agit İvdil ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yıldız İvdil'in cansız bedeni ise, otopsi için Korkuteli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler