Aydın'a da sıçradı! İYİ Partili yöneticiden dikkat çeken paylaşım

Aydın'a da sıçradı! İYİ Partili yöneticiden dikkat çeken paylaşım

Son dakika.. Haberler.. Haber Aydın.. Aydın.. Son dakika Aydın haberleri.. Aydın haberleri.. Ajans Aydın.. Aydın haber.. Son haberler.. Haber.. www.ajansaydin.com Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Ajans Aydın’a abone olun

Millet ittifakı tarafından adayın belirlenme sürecinde İYİ Parti lideri Meral Akşener ile CHP lideri Kılıçdaroğlu arasında anlaşmazlık olduğu iddia edilmişti, bugün altı lider de ortak uzlaşı mutabakat metnine imza attı. Kulislerde Akşener'in olağanüstü olarak yardımcılarını toplayacağı konuşulurken İYİ Parti'nin önemli ismi Ümit Dikbayır'dan çok konuşulacak bir çıkış geldi. Aynı dakikalarda İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün paylaşımı da dikkat çekti.

İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Ümit Dikbayır'ın attığı ve daha sonra sildiği tweet olay oldu! Bu durum altılı masa arasında anlaşmazlık olduğu yönündeki iddiaları kuvvetlendirdi. Meral Akşener'in kurmaylarından Ümit Dikbayır, İYİ Parti haricindeki masanın diğer ortaklarını işaret ederek 'Millet beşten büyüktür' çıkışında bulundu.

“BİR PAYLAŞIM DA AYDIN’DAN”

İYİ Partili isimlerin peş peşe yaptığı paylaşımlara bir yenisi de Aydın’dan eklendi. İYİ Parti Aydın’da İl Yöneticiliği ve Teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcılığı görevini yürüten Erdoğan Çam, ‘Millet beşten büyüktür’ yazarak sosyal medya hesabından paylaştı.

Yaşanan gelişmelerin ardından siyasi kulislerde İYİ Parti’nin masadan ayrılacağı yönünde söylemlerin arttığı görüldü.

7275d3f7-81e8-4e9d-bacb-2597c28bb1c7.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler