Aydın'a giriş ve çıkışlar kapatıldı

Aydın'a giriş ve çıkışlar kapatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında koronavirüsle mücadele kapsamında alınan yeni tedbirleri açıkladı. Erdoğan'ın açıklamalarına göre 30 büyükşehirle birlikte Zonguldak'a araç giriş çıkışı yasaklandı ve toplu al

Erdoğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

 

“Türkiye koronavirüse karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Türkiye en başından itibaren tüm tedbirlerini alarak hastalığın ülkemize girişini geciktirmiştir. Tek yapmamız gereken birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sıkı sıkı sarılarak kurallara uymaktır.

 

Bilim Kurulumuz hastalığının gelişimini anbean izliyor. Cumhurbaşkanlığı olarak biz de dünyadaki ve ülkemizdeki tüm gelişmeleri göz önünde bulundurarak kararlarımı alıyoruz. Sayıca az da olsa sosyal izolasyon, sosyal mesafe, temizlik gibi kurallara uymayanların olduğunu da görüyoruz. Salgınla mücadele çerçevesinde attığımız adımlara bu gece yarısı itibariyle yenilerini ekliyoruz.

 

Şehirler arası yolculuğu izne tabi tutuyorduk. Bu gece itibariyle 30 büyükşehirimizle birlikle Zonguldak'a araç giriş çıkışını kapatıyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler