Aydın'a hizmet yağıyor

Aydın'a hizmet yağıyor

Sultanhisar’da Spor Salonu ve Gençlik Merkezi projesinde ilk kazma vuruldu. 13 milyon TL’lik sözleşme bedeli olan projenin 1 yıl içinde tamamlanması bekleniyor. 

AK Parti Aydın'da son yıllarda yatırımlarına hız verdi. Sağlık, ulaşım, tarım ve sanayi, eğitimin yanında spor yatırımları tüm hızıyla devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın onayıyla Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nin yapımına başlandı. İhalesi tamamlandıktan sonra yüklenici firmaya yer teslimi yapılan projede ilk kazma vuruldu.

“SAVAŞ YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ”

AK Parti Aydın Milletvekili TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Projenin 13 milyon TL’ye mal olacağını belirten Savaş, “İnşaat alanı 3600 metrekare olan Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nin inşaat alanını yerinde inceledik. Ağustos ayında bitirilmesi planlanan bu yatırımın gençlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AK Partili Mustafa Savaş’a İlçe Kaymakamı Bahadır Güneş, İlçe Başkanı Yüksel Yılmazoğlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu eşlik etti.

d8f69742-ff16-44d1-998e-9b2b3a6a9c4f.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler