Aydın'a kış geliyor

Aydın'a kış geliyor

MGM tarafından yapılan açıklamaya göre, Aydın'da hava sıcaklığı önümüzdeki günlerde 27 dereceye kadar düşecek.

Şubat ayının başından bu yana hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Aydın'da kuraklık tehlikesi baş göstermiş, Aydın Valiliği tarafından alınan karar ile kentte tarımsal sulamada kısıtlamaya gidilmişti. Yaz mevsimi içerisinde hava sıcaklıklarının 46 dereceye kadar yükseldiği kentte yaşayan vatandaşlar için sevindirici haber Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) geldi.

MGM tarafından yapılan açıklamaya göre, Aydın'da hava sıcaklığı önümüzdeki günlerde gün içerisinde 27 dereceye kadar düşecek. Yapılan açıklamada, "Halihazırda mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Çarşamba (22.09.2021) gününden itibaren hissedilir derecede azalarak, mevsim normallerinin 5-7 derece altında seyredeceği tahmin edilmektedir" ifadelerine yer verildi.

Aydın'da önümüzdeki 5 gün için hava tahmin raporu şu şekilde;

21 Eylül Salı günü kentte en yüksek hava sıcaklığı 34, en düşük ise 21 derece olacak. Havanın parçalı bulutlu seyretmesi öngörülüyor.

22 Eylül Çarşamba günü kentte en yüksek hava sıcaklığı 32, en düşük ise 18 derece olacak. Havanın parçalı bulutlu seyretmesi öngörülüyor.

23 Eylül Perşembe günü kentte en yüksek hava sıcaklığı 27, en düşük ise 17 derece olacak. Havanın parçalı bulutlu seyretmesi öngörülüyor.

24 Eylül Cuma günü kentte en yüksek hava sıcaklığı 27, en düşük ise 12 derece olacak. Havanın parçalı bulutlu seyretmesi öngörülüyor.

25 Eylül Cumartesi günü kentte en yüksek hava sıcaklığı 34, en düşük ise 14 derece olacak. Havanın parçalı bulutlu seyretmesi öngörülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler