AYDIN'DA 11 CHP'Lİ NEDEN İSTİFA ETTİ?

AYDIN'DA 11 CHP'Lİ NEDEN İSTİFA ETTİ?

İstifaları ile CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim'in başkanlığının düşmesine neden olan yönetim kurulu üyeleri, yazılı açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Teşkilatı'nın 11 yönetim kurulu üyesi görevlerinden istifa ettiklerini açıklamıştı. Aydın siyasetine bomba gibi düşen haberin ardından, istifalar CHP Aydın İl Başkanlığı tarafından onandı ve tüzük gereği İlçe Başkanı Serkan Sevim'in Başkanlığı düştü.

Yaşananların ardından istifa eden yönetim kurulu üyelerinden beklenen açıklama geldi. İstifalarının nedeninin ilçe başkanının antidemokratik yöntemleri ve aile içinde fikir ayrılıkları olduğunu söyleyen partililer, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

“İstifalarımızın sebebi aile içinde fikir ayrılıklarımızın olması ve ilçe başkanının antidemokratik yöntemleri ısrarla uygulamaya devam etmesidir. 

Bizler gerekli eleştirilerimizi ve görüş ayrılıklarımızı demokratik çerçevede, parti içinde gerekli örgüt toplantılarında ve yapılacak olan olağanüstü kongrede belirtir, sorunlarımızı aile içinde çözüme kavuştururuz. 

İstifalarımız, yalnızca ilçe yönetim kurulu üyeliğinden olup, onurla ve gururla taşıdığımız Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğimiz ile hiçbir alakası yoktur. Partimize karşı aidiyetimiz ve sorumluluğumuz devam etmektedir. 

İstifalarımız, kimsenin ve hiçbir unsurun etkisi, baskısı ve yönlendirmesi sebebiyle olmamıştır"

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler