Aydın'da 5 ilçenin doğalgazı ateşlendi

Aydın'da 5 ilçenin doğalgazı ateşlendi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koçarlı’da yapımı tamamlanarak kullanıma başlanan Doğalgaza arzının açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir dizi programa katılmak ve açılışlar yapmak üzere Aydın’a geldi. Efeler ilçesindeki Atatürk Kent Meydanı’nda miting sonrası Toplu Açılış Töreni gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koçarlı’ya telekonferans sistemi ile katılarak Koçarlı ile birlikte Germencik, Köşk, Yenipazar ve Sultanhisar ilçelerinin Doğalgaz Ateşinin startını verdi.

Koçarlı’da Cumhuriyet Meydanında kurulan platformda Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Alparslan Bayraktar, Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve Enerya Genel Müdürü Kasım Kahraman Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aydın Atatürk meydanından verdiği talimat ile Koçarlı’dan 5 ilçenin doğalgaz ateşini yaktılar. 

İLÇEMİZİN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgazın Koçarlı dahi 5 ilçeye hayırlı olmasını dilerken, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’da Koçarlı’ya yaptıkları destekler dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Tören sonrası açıklama yapan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, İlçenin hayalini gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “Marka ilçe olma yönünde ilçemizde yapılan her yatırım önemli. Söz vermiştik. Doğalgazı ilçemize getireceğimizi ve konutların doğalgaz ile ısınacağını söylemiştik. Hayal olarak görünen doğalgaz şimdi ilçemizde kullanılmaya başlandı. Hemşerilerimizin hayalini gerçekleştirmenin, sözümüzü tutmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Doğalgaz ilçemize hayırlı olsun. İlçemize ve bizlere olan desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımıza, Milletvekillerimize, Enerya yetkililerimize, şahsım ve Koçarlı halkı adına emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

e251d0f1-627e-4c5f-a0a9-ea052c406f54.jpg3407af28-3169-4010-af2e-c8eb81071c47.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler