AYDIN'DA 9 BİN YETİŞTİRİCİYE MÜJDELİ HABER

AYDIN'DA 9 BİN YETİŞTİRİCİYE MÜJDELİ HABER

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Aydın genelinde hayvan yemi yetiştiriciliği ile uğraşan 9 bin 792 çiftçinin toplam 37 milyon 432 bin 329 liralık destek ödemelerinin bu Cuma günü gerçekleşeceğini açıkladı.

Müjdeli haberi AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK üyesi Metin Yavuz duyurdu. Konu hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yavuz, "Çiftçilerimize, üreticilerimize hayırlı olsun" dedi ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin 8 Şubat Pazartesi günü Aydın ziyareti sırasında müjdelediği 2020 yılı destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarihi paylaştı.

"BU CUMA GÜNÜ"

Yavuz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Sayın Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli'nin 08.02.2021 tarihinde, ilimize gerçekleştirdiği ziyarette ilimize yönelik verdiği müjdelerden biri olan 2020 yılı Yem Bitkileri Desteklemeleri kapsamında ilimizde yem bitkisi yetiştiriciliği yapan 9 bin 792 üreticimize toplamda 37 milyon 432 bin 329 lira 63 kuruş bu Cuma günü üreticilerimizin hesaplarına yatırılarak ödenecektir.

Desteklerinden dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyor, kıymetli Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli'ye teşekkür ediyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler